Menu
Your Cart

BENZI ADEZIVE DE AMBALARE

Pe parte de benzi adezive,societatea noastra a devenit distribuitor autorizat al unor importanti producatori europeni ,cu o calitate incontestabila a produselor.

DIMENSIUNE 48MM X 120M    CULOARE ALBABanda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP transparenta (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin cost..
8,93 Lei 9,76 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
Banda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP colorate (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie.Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare.Aceasta banda nu necesita masuri suplimentare de s..
5,83 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Produs nou!Banda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP colorate (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie.Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare.Aceasta banda nu necesita masuri suplim..
5,83 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Produs nou!Banda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP colorate (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie.Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare.Aceasta banda nu necesita masuri suplim..
5,83 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
DIMENSIUNE 48MM X 120M    CULOARE MAROBanda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP transparenta (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin cost..
8,93 Lei 9,76 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
DIMENSIUNE 48MM X 120MBanda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP transparenta (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare.Aceasta banda nu ..
8,33 Lei 9,76 Lei
Fără TVA:7,00 Lei
Banda adeziva inscriptionata FRAGILE pentru ambalare pe suport din BOPP (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Banda adeziva FRAGILE este un produs de atentionare cu un nivel de performanta foarte bun, fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare. Ace..
5,36 Lei
Fără TVA:4,50 Lei
Benzi adezive pentru ambalare hartie Benzi adezive pentru ambalare hartie
NOU NOU
Produs nou!Bandă adezivă din hârtie Eco paper Bandă adezivă 100% reciclabilă cu suport integral din hărtie, sensibilă la presiune,creponată, fără silicon. Concepută pentru ambalarea cutiilor din carton. Utilizare :     Bandă adezivă din hârtie,pentru ambalarea cutiilor din..
11,78 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Benzi adezive pentru ambalare PVC Benzi adezive pentru ambalare PVC
STOC LIMITAT NOU
Bandă adezivă ,PVC ,  ALBĂ   sensibilă la presiune  concepută pentru ambalarea cutiilor din carton,cu si fara imprimare. Utilizare Bandă adezivă PVC, sensibilă la presiune care poate fi utilizată pentru sigilarea cutiilor din carton, mascare si alte domenii. Caracteristic..
8,93 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
Produs nou! Banda adeziva pentru ambalare pe suport din BOPP colorate (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare. Aceasta banda nu necesita masuri ..
5,83 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Bandă adezivă PROMOTIE Bandă adezivă PROMOTIE
NOU NOU
Produs nou! Bandă adezivă PROMOȚIE pentru ambalare pe suport din BOPP (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic de ultima generatie. Bandă adezivă PROMOȚIE este un produs de atentionare cu un nivel de performanta foarte bun, fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare. Ace..
5,89 Lei
Fără TVA:4,95 Lei
Benzi Adezive Personalizate la Cerere Benzi Adezive Personalizate la Cerere
SOLICITA OFERTA NOU
Pretul afisat este unul informativ si este valabil pentru o incriptionare la o culoare pe o banda de 48mmmx60m..Pentru realizarea unei oferte personalizate adecvata necesitatilor dumneavoastra va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email cateva date necesare :-Cantitatea necesara, modelul de inscript..
6,55 Lei
Fără TVA:5,50 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)