Menu
Your Cart

Benzi Adezive Personalizate la Cerere

Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
SOLICITA OFERTA NOU
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
Benzi Adezive Personalizate la Cerere
6,55 Lei
Fără TVA: 5,50 Lei
  • Stock: Pre-Comanda
  • Model: Personalizate la Cerere
  • SKU: BAPERS

Pretul afisat este unul informativ si este valabil pentru o incriptionare la o culoare pe o banda de 48mmmx60m..

Pentru realizarea unei oferte personalizate adecvata necesitatilor dumneavoastra va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email cateva date necesare :

-Cantitatea necesara, modelul de inscriptionat cu dimensiuni si numar de culori

Cantitatea minima pentru lansarea unei comenzi este de 144 bucati pentru dimensiunea de 48mmx60m

Banda adeziva personalizata – role de scotch diferite de cele transparente prin faptul ca sunt inscriptionate la cerere si pot avea culori si dimensiuni proprii.

Banda este de o calitate incontestabila, cu adeziv acrilic de ultima generatie. Se foloseste la ambalarea diverselor colete, avand un rol esential in securizarea loturilor de marfa, spre deosebire de scotch-ul transparent/maroniu; totodata reprezinta una dintre metodele eficiente si moderne de reclama, cu cost extrem de redus.

In functie de necesarul dvs,va putem propune doua variante de imprimare a benzilor adezive: 1.Imprimare flexo (pe suprafata benzii ) ,pentru tiraje mici/medii ,cu imprimare pana la 3 culori; 2.imprimare sandwich (pe spatele benzii ,intre banda si adeziv,ceea ce face ca imprimeul sa nu se poata sterge) ,pentru tiraje mari ,cu imprimare pana la 6 culori . Benzile din aceasta a doua varianta sunt low noise,total silentioase la derulare. Cele mai bune valori de aderenta ale benzilor adezive personalizate (scotch personalizat) se obtin daca pentru:
  • Suprafetele pe care se lipesc
  • Temperatura
  • Aplicare
Se indeplinesc urmatoarele conditii:
  • Suprafetele pe care se lipesc trebuie fie curatate astfel incat sa nu fie prafuite, sa fie uscate si sa nu prezinte resturi de substante antiadezive precum: silicon, parafina, ceara, grasimi sau alte substante de acest gen.
  • Sa se evite aplicarea pe suprafete care contin aditivi care reduc aderenta (silicon, parafina, ceara, Teflon sau plastifianti). Benzile adezive trebuie sa se aplice pe suprafete netede si inchise (sa nu fie poroase).
  • Temperatura optima de aplicare se afla intre 20° si 30° C in atmosfera uscata. Pe cat posibil a nu se lucra sub 10° C.Temperatura de depozitare recomandata este 18° C si cca. 55% umiditate relative.
Aplicarea: aderenta maxima se atinge dupa 24 ore de la aplicarea benzii adezive; benzile adezive nu trebuie expuse solicitarilor deosebite imediat dupa aplicare. Pentru a obtine cea mai buna valoare initiala de aderenta, este necesara exercitarea unei apasari suficient de puternice si uniforme asupra benzii.
Suport :  folie BOPP ( polipropilena bi-orientata );
Tip adeziv :acrilic de ultima generatie;
Latime banda :  25mm, 30mm, 50mm, 75 mm;
Lungime banda :  66m, 100m, 200m, 500m, 990m;
Culoare de fond :  alb, transparent, maron sau orice alta culoare;
Grosime totala (suport + adeziv):  50 microni;
Rezistenta la rupere :  45 N/cm;
Aderenta :  2,5 N/cm;
Elongatie :  140%