Menu
Your Cart

BENZI ADEZIVE SPECIALE

Benzi adezive cu destinatie speciala

Banda adeziva din polipropilena cu fibra de sticla cu straturi incrucisate si adeziv din cauciuc sintetic si rasini,conceputa pentru sigilarea cutiilor grele,paletizare si orice aplicatie care necesita o rezistenta ridicata la tractiune...
25,59 Lei 27,37 Lei
Fără TVA:21,50 Lei
Banda adeziva pentru mascare, de calitate superioara, cu diverse aplicatii ( constructii, ind. vopselei, ind. auto, ind. navala etc), din hartie creponata saturata, cu adeziv de cauciuc natural si rasini reticulate...
8,93 Lei 9,94 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
Benzi speciale cu suport panzat CLOTH Tape Benzi speciale cu suport panzat CLOTH Tape
STOC LIMITAT NOU
Benzi concepute pentru o varietate de aplicatii usoare: etansare, legare, protectie, reparatii,pentru aplicatii in casa,masina,hobby din folie de polietilena pe suport de textile subtire, cu adeziv de cauciuc natural..
27,37 Lei 29,75 Lei
Fără TVA:23,00 Lei
Benzi concepute pentru o varietate de aplicatii usoare: etansare, legare, protectie, reparatii, din folie de polietilena pe support de textil, cu adeziv de cauciuc sintetic si rasini..
4,17 Lei
Fără TVA:3,50 Lei
Banda adeziva aluminiu 75mmx50m Banda adeziva aluminiu 75mmx50m
NOU NOU
Adeziv  acrilic de ultima generatie conceput pentru aplicatii industrial si profesionale, cand se lucreaza cu ventilatie si drenaj, in industria auto si aerospatiala etc;Sunt silentioase,nu produc nici un fel de zgomot la derulare..
42,84 Lei
Fără TVA:36,00 Lei
Adeziv  acrilic de ultima generatie conceput pentru aplicatii industrial si profesionale, cand se lucreaza cu ventilatie si drenaj, in industria auto si aerospatiala etc; Sunt silentioase,nu produc nici un fel de zgomot la derulare..
29,75 Lei 35,11 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)