Menu
Your Cart

Informatii Livrare si Retur

TRANSPORT GRATUIT - pentru valori mai mari de 700 lei prin curier rapid .

 

Expedierea produselor existente în stoc, se face în aceeași zi, pentru comenzile preluate pana la ora 12.00, în zilele de lucru.

Pentru comenzile preluate după ora 12.30, expedierea se face în următoarea zi lucrătoare .

 

Livrarea produselor :

In Bucuresti livrarea este asigurata prin curieri si mijloace proprii.

Produsele comandate se livrează in toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii ,

 

Timpul de livrare :

- CURIERAT RAPID - intre 24 ore și 48 ore pentru colectare personala a produselor de la sediu se vor stabilii detaliile telefonic .

 

Costuri și modalități de plata curier :

- Curier rapid taxa de transport este de 25 lei  ( TVA inclus )  pentru comenzile de pana in 700 lei

- Pentru comenzile speciale valoarea transportului va fi comunicata odata cu redactarea ofertei.

- In cazul comenzilor de peste 700 de lei transportul este gratuit.

 

Pentru plata produselor puteti opta intre plata la livrare direct la curier sau prin  virament bancar (ordin de plata): Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitați trimiterea facturii proforme.

Livrarea mărfurilor se face după ce ne transmiteți dovada plații pe e-mail pana în ora 13:00 și comanda dvs. va fi expediata în aceeași zi .

Transportul se poate face si cu un curier agreat de cumpărător dar fără nici o obligație din partea vânzătorului în cazul în care nu se doresc variantele nostre de transport.

Expedierea produselor:

 

 In cazul în care primiți coletul (coletele) cu urme de desfacere sau deteriorare va rugam sa refuzați expediția și sa ne contactați urgent

 

Conditii de returnare a produselor

RETUR 30 ZILE ! Persoane fizice + juridice !! 

Returnarea produselor noastre se poate face in termen de 30 zile de la data receptionarii comenzii de catre dvs. Returnarea produselor se face pe cheltuiala cumparatorului.

In cazul returului de marfa , rambursarea banilor se va face in max 3 zile lucratoare, dupa confirmarea faptului ca produsele sunt receptionate si conforme. Daca produsele care vin retur, nu sunt conforme cu ce s-a trimis, clientul este de acord sa plateasca contravaloarea aducerii lor la starea de revanzare.

In cazul in care curierul va aduce spre livrare un pachet care este desfacut, sau are urme vizibile de deteriorare, va rugam sa nu-l primiti. Refuzati coletele care au semne clare de " umblat in ele ".

In cazul in care doriti sa faceti un retur, va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@benziadezive.ro sau la numarul de telefon  0770 683 918 in intervalul 9-17 Luni-Vineri.